Champion Sound jede hrdě reprezentovat na The Notorious IBE

Když je něco příliš dobrý, než aby to byla pravda, tak to ve většině případů prostě není pravda. To, že je ale Champion Sound jedinou pozvanou kapelou na fenomenálním The Notorious IBE, které se koná už od toho pátku do neděle 7. – 9.9. v holandském Heerlenu je prostě realita. A protože Champion Sound je pro realitu, může se klidně štípnout a je to tak pořád. Aby si člověk mohl lajsnout říkat věci jako “je to dost možná nejlepší akce svého druhu na světě”, asi by měl objet minimálně většinu těch zásadních a vyhlášených. Podle všech známých měřítek (velikost, uznání, prestiž, nezpochybnitelná kvalita, tradice, atmoška, …) a dostupných ohlasů ale můžeme akci The Notorious IBE s naprostým klidem považovat za jednu z nejlepších na světě i tak. Tedy pokud ne rovnou tu vůbec nej.
A k tomu Champion Sound. Domácí projekt, který existuje něco málo přes rok. Celou dobu se maká, jezdí na akce a postupně roste a jde nahoru. Kdyby nám ale Perník před rokem, když jsme jen toužebně slintali nad jeho fotkama z IBE řekl, že tam příští rok budeme mít tu čest hrát, vyrazíme tam klidně pěšky. O rok později tu pozvánku fakt máme a za několik málo dní sedáme do Žihadla a jedem tam v džískách reprezentovat Českou hroudu. Pojeďte s náma nebo nám aspoň držte palce. Bude to var a velká výzva.
Komplet info o akci a podorbném programu najdete na webu The Notorious IBE ZDE:
Champion Sound na IBE hraje v pátek 7.9. (Cypher 10 – Return Of The B-Boy Blockjam, 15:00 – 20:00) a v sobotu 8.9. (Cypher 2 – We B Girlz 2 on 2 battle a Solo Top Rock battle, 15:00 – 20:00).