Champion Sound pokřtí svůj vinyl na koncertě s Black Moon v LMB v neděli 30.11.

Otisk. Stopa. Značka. Milník. Vryp. Za 4 roky na scéně už jich kapela Champion Sound snad pár stihla. Prago Union. DJ Wich. Vyprodaná „malá“ Lucerna. Vyprodaná Velká Lucerna. Diamond D. Největší bboy akce v Evropě. A tak dál. Krom blednoucích vzpomínek a šisujících fotek po ní ale vlastně nic nezůstalo. Jakmile dozní poslední tóny jejich živýho setu, je to mrtvý. Nezůstává nic. Backing band. Koncertní kapela… Už to není pravda. Champion Sound má konečně svůj vinyl.

7 palců, lahodících uchu znalců. Možná malej kousek pro někoho, ale obří skok pro Žampyjon Saund. Odkaz na věčnost. Asfalt navíc přichází zase ve chvíli symbolickou hned dvojitě. Když končila první éra týhle kapely a loučil se bubeník El Boogie Man, „zvěčnil se“ do pecky “Kdo s koho“ na poslední desce Prago Union. Teď končí etapa další, sbohem kapele dává basák Watcha aka Le Dženda, ani on ale neodejde jen tak. Jeho basa (nejen) v breaku úvodní pecky “Come To The Cypher“ patří k vrcholům celého opusu. A symbolika druhá? Vinyl, nahraný v Red Bull Studiu v Kodani s hostující ikonou bboyingu jménem Storm na majku a kulovým esem turntablism hry jménem DJ Static za koli z oceli vychází právě tak na čas, aby ho Champion Sound mohli pokřtít na pražské zastávce evropského tour, co jedou s Black Moon.

Zase jednou u í do světa. Bucktown to Kadaň to Vyšehrad, všechno se to protne v neděli 30.11. v Lucerna Music Baru. Koncert Black Moon + Champion Sound, DJ sety alá Richard a Quip. Křest vinule CHS… Poslechni Storma a „come to the cypher“ do jediného klubu, kde jako dokonale kulatý cypher vypadá i pódium.

Vstupenky v předprodeji za 350 Kč (+ poplatky) na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatku), na www.musicbar.cz a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim. Na místě za 390 Kč. Vinyl Champion Sound ft. Storm & DJ Static – “Come To The Cypher / No Half Steppin“ bude v Neděli 30.11. k mání za 200 Kč v LMB a od pondělí 1.12. i v obchodech BoomboxShop.cz, Garage Store, Phono.cz, Music Town, UMerkura.cz, SignalGenerator.cz nebo ArtAttackShop.sk.

Champion Sound ft. Storm & DJ Static – “Come To The Cypher / No Half Steppin” cover artwork & photo by: Jan Kloss aka Zerwox (www.zerwox.com, www.okoloweb.cz)