Don’t call it a comeback – Champion Sound (znovu) na IBE

2014_0808_The_Notorious_IBE_dont_call_it_a_comeback

Už je to tak. Champion Sound zase jedou na The Notorious IBE do Holandska aka Rumunen se vrací na místo činu. Kruh se uzavírá. No a vlastně jsou ty kruhy hnedle dva. Za prvý, The Notorious IBE byla první zásadní bboy akce za hranicema Česko Slovenska, kam jsme se podívali (pro úplnost to bylo v roce 2012). A za druhý právě tady jsme se prvně propojili se Stormem. Tady okamžitě vznikl nápad stejně odvážný, jako tajný. Možná spíš sen, než nápad: “jestli jednou vinyl, tak se Stormem”. A právě tady když už tu pecku máme natočenou a vinyl těsně před vyrobením teď naší společnou věc “Come To The Cypher” zahrajeme naživo. Kruhový symboliky je tady pro nás prostě letos tolik, až by se z toho jeden mohl v cypheru zamotat dokolečka dokola a domů se domotat s kruhy pod očima. Ale zas tak zle snad nebude.
Počasí je sice vrtkavý i v Holandu a jelikož některá hraní jsou v plánu venku, není vše až tak úplně do detailu jasný. Plán ale je, že bychom tu samozřejmě měli hrát víc, než jendu pecku se Stormem. V sobotu bychom měli hrát 2 on 2 Bgirl battly + jamy na Cypheru 3 a v neděli Lockers United session a Sundays Rocking Jam na Cypher Square.
Víc detailů najdete na www.TheNotoriousIBE.com, kde máme pěknou fotku, video z Red Bull Studia v Kodani a vůbec velice důstojný bio v sekci Lineup TADY:
Nebo na ofiko FB TU:
Tak nám držte palce, ať naše reprezentace u tulipánů není na sbohem a šáteček.