Jeď nebo zmiz!

Wake Up Jam Vol.6, 21.1.2012, Retro Music Hall – nátěr. Do kroniky projektu Champion Sound by možná stačil takovejhle zápis zlatým písmem. Jenže web není kronika, zápisník, deník, ani památník. Takže si to trochu rozvedeme. Jakej teda byl ten Wake Up Jam Vol. 6 z pohledu Žampyjon Soundu?
Byl to hlavně neuvěřitelnej zážitek. Surová energie a nadšení pro věc v krystalický podobě. Grácie, s jakou Alfonzo řešil za chodu všechny problémy. Svornost b-boys, kteří se sjeli ze všech koutů a aby se mohli vůbec zúčastnit, zaplatili vstupný. Čistě teoreticky tedy asi i polský b-boy, který celý Jam vyhrál a domů jel s baťohem plným respektu, nechal na začátku na dveřích kilo. Skvělá atmoška, ve vzduchu během battlů lítali emoce, ale skončil battle, skončila řevnivost a výsledek, kterej určil nejpovolanější v domě – Poe One všichni přijímali s pokorou a bez výhrad… To, jak skvěle tanečníci reagovali na muziku, jaký props dávali kapele… Zkrátka skvělý, skvělý, skvělý. Hodně jsme se na tuhle akci těšili a jediný, co nás teď mrzí, že už je po ní.
Props pro Alfonza, Poe One, DJ Australana, Lil Pabla a všechny b-boys a b-girls, co si to dávali. Díky Petře za fotky a vidíme se příště.