Nekonečný boogie – Champion Sound, Lords Of The Underground, Timmy Rickard, Separ, Zverina, Krok spet… Outbreak Europe 2014

2014_0704_CHS_na_Outbreak2014

Do třetice všeho dobrýho. Už potřetí se #1SOUND aka Champion Sound vrací na místo činu do Banské Bystrice. Už potřetí tady pojede hypnóza nekonečnýho cypheru. A přesto to bude letos všechno úplně jinak.
Jinak to bude díky pořadatelům, kteří se rozhodli pojmout oslavy pěti let festivalu Outbreak v Evropě ve velkém a pozvali na tu slávu “keepers of the funk” – Lords Of The Underground. Lepší kombinace, než partička z Jersey, co bude pro bboys dávat na mejdanu The Legits Blast nejen nesmrtelnou hymnu “Chief Rocka” už by se asi hledala těžko. K tomu ještě navíc budou Separ, Zverina, Krok Spet a ne jedna, ale dvě kapely: vedle čehůnů Žampyjon Saunt budou do strun budou hrabat ještě poláci Flue.
No a za druhý přinese změnu i naše maličkost. Protože cyphery jsou na Outbreaku opravdu kurevsky dlouhý a jelikož náš bubeník Gury, který si při nich nemůže odpočinout ani na vteřinu a tak po nějakých třech hodinách končí pravidelně na zádech v křečích, neschopen dalšího pohybu, vymysleli jsme, jak “dlouhý” protáhnout na “nekonečný” a nezemřít u toho. Využili jsme Radimových konexí z doby, kdy bydlel v Londýně a pozvali jsme si jednoho speciálního hosta. Jmenuje se Timmy Rickard a zahraje s námi jako druhý bubeník. Jednoduchý, co? Jenže tenhle druhý bubeník není jen tak leckdo. V oblasti nahrávání a ladění bicích totální eso. Je prostě daleko. Tak daleko, že když chce firma Akai do svého legendary sampleru MPC naládovat pořádné zvuky, má to na starosti Timmy. Což jde, ne? Mrkni na jeho web www.monosolemusic.com
Sledujte další info a v pátek 25.7. se vidíme na jamu na náměstí a na párty v místním kině v Banské Bystrici a v sobotu 26.7. se vidíme ve stejném městě jen o kousek vedle – v klubu Ministry Of Fun a na parkovišti vedle nákupáku Europa Shopping Center. Cyphery a battly celý den a večer after party The Legits Blast s výše zmíněnými super hosty na čele s Lords Of The Underground.
Další info na FB Outbreaku ZDE:
Na FB Události k Outbreak Europe 2014 TU:
Nebo na FB události k afterparty The Legits Blast TADY: