Radimo reprezentuje na RBMA Bass Campu v Blavě

2014_0211_redbullsk_radimo_rbma_bass_camp

Rejdymou není jen kapelník Champion Soundu. Automekánik koncertního diesel motoru Prago Union. Není jen koncertní trubadůr a mstitel s píšťalou. Radimo je taky producent, ha. Nenaseká toho kvanta, z šuplíků mu rozhodně bubny nepřetékaj, ale třeba společné album s Madame PepperDrummond budiž důkazem, že je s produkcí dál, než v rovinách kastelánství zvuko vzdušných zámků. A že to s produkcí myslí seriózně a bez přemrštěných ambicí si zkrátka užívá cestu za hledáním dokonalého beatu dokládá i jeho dlouhodobá snaha dostat se na workshop všech workshopů aka skutečné lejno aka topa-di-top aka Red Bull Music Academy.
Zatím to nevyšlo, ale letos je destinací vysněnou dokonce Tokyo… První hraniční kámen už má za zády. Doslova. Neb toho času sedí ve vlaku směr Bratislava, jelikož se ocitl mezi patnáctkou pozvaných Česko Slovenských producentů / muzikantů / DJs co se bez ohledu na stylové vyhranění, pohlaví, vyznání, či město trvalého pobytu schází na RBMA Bass Campu, aby to tam po 4 dny hrotili, předávali si zkušenosti, dojmy i pojmy a společně tam tvořili. Místo, kde být se jmenuje Cvernovka. Ze zvuku zasvěcených jmen lektorských má jistě to nejzvučnější Hudson Mohawke. Ale zajímavého toho je na programu více. Kdo jste v okolí, můžete dorazit i na přidružené mýdlové dýchánky aka mejdla. Kdo ne, držte třeba Radimovi co uznáte za vhodné. Bude doufat, že to není prostředník.
Představení 15-ti pozvaných hudebníků na RBMA Bass Camp najdete ZDE:
V pondělí 17.2. pak můžeš zůstat v zóně a vyrazit na dokument režiséra Ralfa SchmerberaWhat Difference Does It Make? Red Bull Music Academy slaví rajcovní 15-té narozky a ty si v Praze v kině Aero a v Brně v kině Scala můžeš alespoň zprostředkovaně šáhnout na to, co se na tomhle vysněném workshopu těch 15 let dělo a na co si při troše snahy můžeš sáhnout v budoucnu taky sám vlastní pazourou a slyšet na vlastní blatouch.
Info o premiéře dokumentu, lístcích a všem okolo najdeš TADY: